Vores varme vand og gulvvarmesystem:
Rødovre Fjernvarme
Rødovre Fjernvarme

Systemet virker ved, at vi modtager noget varmt vand fra Rødovre Fjernvarmeværk. I vores kælderrum sidder der en cirkulationspumpe, som videresender det varme vand til de enkelte lejligheder. Dvs. at når vi åbner for den varme vandhane, eller tænder for gulvvarmen – så starter cirkulationspumpen og pumper varmt vand op til din lejlighed – således at du får gulvvarme eller varmt vand til opvarmning af dit eget varme vand/bruser.

Fremløbstemperaturen på vandet fra Rødovre Fjernvarmeværk til opvarmning af gulvvarme og opvarmning af dit varme vand er i dag indstillet til ca. 65 – 70 grader, når det forlader vores kælder, og skulle gerne være minimum 60 grader, når det når op til din lejlighed. (se evt. den vedhæftede tekniske funktion)

Returløbstemperaturen – for det afkølede vand – som kommer retur fra vore lejligheder – efter at have opvarmet jeres gulvvarme eller den varme vandhane/bruser er i dag ca. 45 grader. (12.01.2022)

Da vores varmeafregning er baseret på et varmenergiforbrug (MWH) – hvilket er en udregning mellem antallet af gennemløbne antal kubikmeter varmt vand og vores evne til at afkøle vandet – så er det vigtigt, at du hele tiden sikrer dig at systemet er korrekt indstillet.

Hvis vores returløbstemperatur – overstiger 45 grader – så kommer vi til at betale en strafafgift til Rødovre fjernvarmeværk.

Det er derfor uhyre vigtigt, at du jævnligt tjekker dit anlæg bag jernpladen i bryggerset.

Du kan printe hele manualen her:
Brugervejledning til vores varmesystem opdateret januar 2022:
Brugervejledning vand og varme januar 2022

Powerpoint præsentation som viser den tekniske funktion af systemet. Når du har åbnet vedhæftede fil – skal du bare klikke på billedet, så skifter det – til næste billede.
Klik her: Den tekniske funktion af vores varmesystem